flipkart kya bolti public
Quiz

[Today]Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | Win Flipkart Gift Vouchers and other Prizes

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

Flipkart Kya Bolt Public  Rewards –

Quiz TitleFlipkart Fake or Not
₹1000 Flipkart Gift Voucher100 Winners Daily
₹100000 Flipkart Gift Voucher1 Winners Daily
SupercoinsFor All Remaining Users

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E22 |15 January 2021

1) Which of these Salman’s avatar is more popular?
Ans : Dabangg’s sunglasses

2) Who is a more popular YouTuber?
Ans : CARRY MINATI

3) Which is a better college snack?
Ans : Maggi

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E21 |14 January 2021

1. Kartik Aryan
2. Check phone
3. Chinese

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E20 |13 January 2021

1.which is more romantic to witness with partners
sunset

2.which desert is more prefered
chocolate

3.who is Indias favourite comedian
Kapil Sharma

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E20 |12 January 2021

1) Guru Randhawa

2) Hug

3) Tom & Jerry

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E19 |11 January 2021

1.which pair is cuter
Virat Anushka

2.which of this permanent accessory do Indians prefer
tatoo

3.which show is more entertaining\
Kaun Banega crorepati

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E18 |10 January 2021

Q1. Which of these star kids debut India is waiting for
Aryan Khan

Q2. Which of these is more important for the development of our country
Answer: Education

Q3. How do Indians like to see their parents
Answer: Without makeup

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E17 |9 January 2021

Q1.what do you do at weddings
Answer: hit the dance floor

Q2.what is the first thing people notice when you see other people
Answer: smile

Q3.whose workout pic is b better
Answer: jacqueline

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E16 |8 January 2021

Q1.which of this destination is more popular
Answer: Paris

Q2.should only men pay on a date
Answer: no

Q3.which dish is more popular
Answer: paratha

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E15 |7 January 2021

Q1.who is better to cook
Answer: women

Q2.pubg ban should be lifted
Answer: no

3.which srk film is more popular
Answer: Kuch Kuch Hota hai

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E14 |6 January 2021

1. tum hi ho
2. pizza
3. mothers day

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E13 | 5 January 2021

1.what do Indians prefer for weight loss
Answer: yoga

2.where would you take your partner on the first date
Answer:  movies

3.which of these sports do Indians find more
Answer:  sky diving

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E12 | 4 January 2021

1.what kind of social services do Indians want to do
Answer: feed people

2.which of these Bollywood movies should be recreated
Answer: Mera Naam joker

3.what kind of jeans is more preferred
Answer : skinny jeans

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E11 | 3 January 2021

1.where do indians spend most money
food

2.what does indians prefer most
tea

3.most of the indians are
punctual

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers S3E11 | 2 January 2021

1. Cooking
2. Cafe Coffee Day
3. HERA PERI

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 1 January 2021

1.which is India’s favourite dessert
gulab jamun

2.what is better for taking notes
phone

3.which indoor game is preferred
ludo

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 31 December 2020

1) Children
2) Kartik Aryan
3) Hindi Songs

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 30 December 2020

Ans. 1- Newspaper
Ans. 2- Pani Puri
Ans. 3- Zindagi Na Milegi Dobara

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 29 December 2020

1.what time of day do indians prefer to work
Answer: early morning

2.what type of dating do indians prefer
Answer: traditional

3.which bollywood actors physique is better
Answer: hritik roshan

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 28 December 2020

1) Professional
2) Long Battery Life
3) Long Hair

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 4 August 2020

Q1. What do you like more about Manish Paul?

Answer –

  • jokes[ Suggestion ]
  • style

Q2. Who is your favourite superstar?

Answer –

  • Rajinikanth
  • Amitabh Bachchan[ Suggestion ]

Q3. What is the favorite hobby of Indians?

Answer –

  • dancing
  • singing[ Suggestion ]

Q4. Which actress makes a better pair with Varun Dhawan?

Answer –

  • aliya Bhatt[ Suggestion ]
  • shraddha Kapoor

Q5. What would you like to see more in kya bolti public season 3?

  • jokes
  • questions[ Suggestion ]

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 3 August 2020

Note – Flipkart Kya Bolti Public Quiz is Based on Votes Which Answer Get More Vot Wins. These are My Choice If You Think Not Correct Please Choose Accordingly.

Q1. What do you like more about Manish Paul?

  • jokes
  • style

Q2. Who is your favourite superstar?

  • Rajinikanth
  • Amitabh Bachchan

Q3. What is the favorite hobby of Indians?

  • dancing
  • singing

Q4. Which actress makes a better pair with Varun Dhawan?

  • aliya Bhatt
  • Shraddha Kapoor

Q5. What would you like to see more in kya bolti public season 3?

  • jokes
  • questions

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 1 August 2020

Note – Flipkart Kya Bolti Public Quiz is Based on Votes Which Answer Get More Vot Wins. These are My Choice If You Think Not Correct Please Choose Accordingly.

Q1. What is a better way to make quick money?

  • share market
  • lottery ticket

Q2. Which actor would you prefer to cycle with?

  • Salman khan
  • Ranbir Kapoor

Q3. Which martial arts technique do you like more?

  • karate
  • taekwondo

Q4. What do you prefer for birthdays?

  • surprise party
  • surprise gift

Q5. What is a better mood lifter

  • music
  • food

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 31 July 2020

Note – Flipkart Kya Bolti Public Quiz is Based on Votes Which Answer Get More Vot Wins. These are My Choice, If You Think Not Correct Please Choose Accordingly.

Q1. what is more difficult for elderly people?

Answer –

  • smartphone [ Suggestion ]
  • smart TV

Q2. Who has a better beach body?

Answer –

  • Varun Dhawan [ Suggestion ]
  • Ranbir Kapoor

Q3. How do you prefer working?

Answer –

  • in a team
  • Alone [ Suggestion ]

Q4. What is a better way to keep the romance alive?

Answer –

  • praise each other [ Suggestion ]
  • gift each other

Q5. Which sport is more difficult?

Answer –

  • Cricket
  • tennis [ Suggestion ]

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 30 July 2020

Q1. Whose movie are you excited to watch?

Answer – Shahrukh Khan

Q2. Which international film series would Hritik Roshan be better in?

Answer – mission impossible

Q3. What would you rather make as a mask?

Answer – muffler

Q4. Which actress do you think was a better student?

Answer – Tapasee Pannu

Q5. When do people dislike working more ?

Answer – holiday


Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 29 July 2020

Note – Flipkart Kya Bolti Public Quiz is Based on Votes Which Answer Get More Vot Wins. These are My Choice, If You Think Not Correct Please Choose Accordingly.

Q1. What kind of marriage do Indians prefer?

  • arranged marriage
  • love marriage

Q2. Which combination is India’s favourite?

  • tea & biscuits
  • paratha with pickle

Q3. What do you prefer ?

  • job
  • own business

Q4. When does mother’s get most sentimental?

  • birth of grandchild
  • when their kids get married

Q5. What are people more excited about ?

  • birthday
  • anniversary

Flipkart Kya Bolti Quiz Answers | 28 July 2020

Q1. which kind of music you like more?

Answer – Indian

Q2. Which superstition do Indians believe in more?

Answer – black cat crossing the road

Q3. Which bird is scarier?

Answer – Eagle

Q4. Where do people enjoy watching cricket more?

Answer – Stadium

Q5. Which actress looks better in a fringe haircut?

Answer – Priyanka Chopra


Nalin Nishant
Nalin Nishant Is the Founder of TrickArena.in, Part-Time Blogger. He Likes Blogging and Coding. His Life is - Eat -- Code -- Sleep -- Repeat

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *